Freelancer of the year?

Ik kreeg vorige week een e-mail van de organisatie van bovengenoemde award (freelancer of the year award). Ze vertelde me dat ze onder de indruk waren van mijn ‘pitch’ en gaven me een ‘wildcard’ voor de grote finale in april. Best lekker gevoel…. Hierbij de blog die ze erover schreven aan de hand van een aantal vragen over TopMind.

ZZP Pitch van de Week: Anne-Johan Willemsen

Iedere donderdag is het bij ons Dress Up Thursday, de dag waarop we nét iets meer ons best doen om er leuk, mooi en/of professioneel uit te zien. En, niet onbelangrijk: het is de dag dat wij een uitzonderlijk goede pitch uitlichten en uitroepen tot ZZP Pitch van de Week. Deze week is ons oog gevallen op Anne-Johan Willemsen , dat ziet er goed uit, gefeliciteerd! Hij kwalificeert zich hiermee als finalist en maakt kans op de maandprijs van WE Fashion. Hieronder lees je het succesverhaal van Anne-Johan Willemsen. 

Hoe en waarom ben je ondernemer geworden?

Ik heb zelf ervaren wat dagelijkse mentale oefeningen voor de kwaliteit van je leven en werk kunnen doen. Dat enorme positieve effect gun ik IEDEREEN.
Bovendien was er nog geen toegankelijk en effectief mentale fitness systeem om mensen hierbij te helpen.
Ondernemen doe je mijns inziens niet in de eerste plaats omdat je graag wilt ondernemen, maar omdat je er 100% van overtuigt bent dat je waarde kunt creëren voor anderen.

Wat doe je precies?

Ik ben Mind Fitness Trainer. Ik help mensen (professionele sporters, ondernemers en managers) met het verbeteren van de mentale fitheid. Ik doe dit middels een toegankelijk en inmiddels wetenschappelijk onderzocht trainingssysteem.
Onder mentale fitheid versta ik het vermogen om heel helder te kunnen bepalen wat ECHT belangrijk is, en vervolgens je hierop te kunnen blijven concentreren (ongeacht de alledaagse hectiek).


Yes, subscribe me for updates
dit veld niet invullen s.v.p.

Share

Please fill in your information and the information of the person you want to share this page with.

Fields with a * are required